Mâine în curtea Bisericii Sfântul Mina din Constanța va avea loc un conert caritabil. Pr. Claudiu Banu: „Vă așteptăm îmbrăcați în port popular”

Mâine în curtea Bisericii Sfântul Mina din Constanța va avea loc un conert caritabil. Pr. Claudiu Banu: „Vă așteptăm îmbrăcați în port popular”

Ionuț Druche

Duminică, 13 mai 2018, de la ora 19:00, în curtea Bisericii „Sfântul Mina” din Constanța va avea loc un concert caritabil susținut de Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului și Orchestra Folclorică Muzica „Divertis”.

În deschiderea programului tânara interpretă Florentina Gârțu va susține un program autentic de muzica armânească.

Evenimentul este dedicat celor șase frați premianți din Constanța, care anul acesta au rămas orfani de mamă, după ce în anul 2012 au ramas orfani de tată. Frații Dascălu Cristian, Andrei, Tudor, Amelia, Luca şi Marta au rezultate foarte bune la învățătură și sunt sportivi de performanță.

Preotul Claudiu Banu, parohul Bisericii „Sfântul Mina” din Constanța a declarat că: „Vă așteptăm duminică, 13 mai, ora 19:00, îmbrăcați în port popular, să vă bucurați de cel mai frumos eveniment cultural, patriotic și filantropic al anului. Acesta se va petrece chiar în curtea Bisericii Sfântul Mina. Concertul este unul caritabil, cu strângere de fonduri pe perioada desfășurării lui, pentru cei șase copii excepţionali din Constanţa rămaşi orfani a doua zi de Paști. Putem schimba lumea in bine, depinde numai de noi!”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *