La Colegiul Național de Arte din Constanța se va desfășura o competiție dedicată tinerilor pianiști

La Colegiul Național de Arte din Constanța se va desfășura o competiție dedicată tinerilor pianiști

Ionuț Druche

Asociația Nihil Sine Arte, în parteneriat cu Colegiul Național de Arte Regina Maria,  Constanța, vă invită în perioada 8 – 11 noiembrie 2018, la Constanța International Competition Festival for Young Pianists.

Deschiderea oficială a concursului – festival va avea loc joi, 8 noiembrie 2018, ora 18:30, fiind urmată de un recital de pian, de excepție, susținut de pianiștii Csiky Boldizsar și Daniel Goiți. Competiția pianistică se va desfășura în zilele de 9 și 10 noiembrie, începând cu ora 10.00, în sala de concerte Sergiu Celibidache.

În cadrul concursului – festival, vineri, 9 noiembrie 2018, începând cu ora 18.30, pianista Verona Maier va susține un atelier dedicat pianisticii românești: Scurtă privire subiectivă asupra pianisticii românești în ultima sută de ani, la care vor participa tineri artiști, elevi ai colegiilor de arte din Cluj, Bacău și Constanța.

Potrivit prof. Monica Enache, consilier de imagine al Colegiului Național de Arte, Constanța International Competition Festival for Young Pianists se va încheia duminică, 11 noiembrie 2018, ora 10.30, cu festivitatea de premiere și gala laureaților.

Sursă foto: http://www.bucurestifm.ro/

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *