Între 10 și 12 august, în Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Mangalia se va desfășura a doua ediție a Atelierului de pictură „Cerul oglindit în ochi de copil”

Între 10 și 12 august, în Parohia „Nașterea Maicii Domnului” din Mangalia se va desfășura a doua ediție a Atelierului de pictură „Cerul oglindit în ochi de copil”

Ionuț Druche

Cu acest prilej, astăzi, 8 august, începând cu ora 7.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, săvârșește Sfânta Liturghie la biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Mangalia (str. Negru Vodă, nr. 11-13, în apropiere de Grădinița nr. 7), urmată de Taina Sfântului Maslu și de binecuvântarea copiilor care vor participa la Atelierul de pictură icoane pe sticlă, închinat Maicii Domnului, „Cerul oglindit în ochi de copil”.

Aflat la a doua ediție, atelierul de pictură se va desfășura în perioada 10-12 august, la Școala gimnazială „Sfântul Andrei” din Mangalia. Cei aproximativ 25 de copii, cu vârsta cuprinsă între 10-17 ani, vor fi coordonați de către monahia Apolinaria Ghiță și de către Rodica Gheorghiu, profesor de Religie la Școala „Sfântul Andrei” (din localitate).

Duminică, 12 august, tot la biserica „Nașterea Maicii Domnului”, după oficierea Sfintei Liturghii, lucrările copiilor vor fi sfințite și premiate.

Proiectul este realizat de către Arhiepiscopia Tomisului în parteneriat cu parohia „Nașterea Maicii Domnului” și Școala gimnazială „Sfântul Andrei” din Mangalia.

Fotografii din cadrul primei ediții a Atelierului de pictură „Cerul oglindit în ochi de copil”:

Sursă text și foto: Facebook Arhiepiscopia Tomisului

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *