De 1 iunie, Arhiepiscopia Tomisului a pregătit o zi specială pentru 400 de copii

De 1 iunie, Arhiepiscopia Tomisului a pregătit o zi specială pentru 400 de copii

Ionuț Druche

Vineri, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, 414 de copii vor avea o zi specială. De la ora 12.00, la terasa „Briza” din Mamaia (zona Butoaie), copiii vor participa la un program dedicat lor (dans și spectacol) și vor primi cadouri. Cei mici vor fi binecuvântați de către Înaltpreasfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Copiii se află în evidența serviciilor sociale ale unor parohii din județul Constanța (parohia „Sf. Gheorghe”, Viișoara, parohia „Sf. Cuv. Paraschiva”, Cumpăna, parohia „Buna Vestire” Năvodari, parohia „Sf. Ilie”, Constanța, parohia „Sf. Împăraţi”, Mircea Vodă), dar și de la Centrul de plasament „Traian”, Constanța, Complexul de servicii comunitare „Sparta Rotterdam”, Techirghiol, Centrul de primire a copilului în regim de urgenţă, Constanța.

Acțiunea este organizată de către Arhiepiscopia Tomisului împreună cu Primăria Constanța, Restaurantul „Dorna”, Terasa „Briza – Pub & Beach”, Autoservirea „Siret”, Trans Evren, Carrefour, Cofetăria „Dumy”, SC Mariachis Klab SRL, SC Titis Klabs și Club „Amici”.

Sursă text: Facebook Arhiepiscopia Tomisului

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *