De 1 iunie, Arhiepiscopia Tomisului a pregătit o zi specială pentru 400 de copii

De 1 iunie, Arhiepiscopia Tomisului a pregătit o zi specială pentru 400 de copii

Ionuț Druche

Sâmbătă, 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, aproximativ 400 de copii vor avea o zi specială. De la ora 11.00, la terasa „Briza” din Mamaia (zona Butoaie), copiii vor participa la un program dedicat lor (dans și spectacol) și vor primi cadouri. Cei mici vor fi binecuvântați de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Copiii se află în evidența serviciilor sociale din Constanța (Complexul de servicii comunitare „Orizont”, Centrul de plasament „Traian”, Centrul de plasament „Micul Rotterdam”, Centrul de plasament „Antonio”, Complexul de servicii comunitare „Cristina”, parohia „Sf. Ilie”, parohia „Sf. Haralambie”, parohia „Sf. Nectarie”) și din județ (Centrul de plasament „Delfinul” Agigea, parohia Viișoara, parohia Izvorul, sat Izvorul Mare, comuna Peștera).

Acțiunea este organizată de către Arhiepiscopia Tomisului împreună cu Primăria Constanța, Restaurantul „Dorna”, Terasa „Briza – Pub & Beach”, restaurant „Mandala”, club „Amici”, Transevren, cofetăria „A La France”, cofetăria „Crizantema” și Facultatea de Educație Fizică și Sport (Universitatea „Ovidius”, Constanța).

Sursă text: Facebook Arhiepiscopia Tomisului

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *