Brigada 9 Mecanizată “Mărășești”, la ceas aniversar! Cu acest prilej, joi, vor avea loc o serie de manifestări la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență

Brigada 9 Mecanizată “Mărășești”, la ceas aniversar! Cu acest prilej, joi, vor avea loc o serie de manifestări la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență

Ionuț Druche

Cu prilejul sărbătoririi a 140 de ani de la înființarea Diviziei Active a Brigăzii 9 Mecanizată ”Mărășești”, membrii structurii militare vor desfășura joi, 01 noiembrie, o serie de manifestări care vor avea loc la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență din zona Casei de Cultură.

Evenimentul va debuta la ora 09:00 cu intonarea Imnului Național al României.

În intervalul orar 11:15-11:45, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada Nicolae Iorga spre strada I.L. Caragiale, va avea loc defilarea gărzii de onoare.

Ca preambul al evenimentului, astăzi, 31 octombrie, se va desfășura o repetiție.

Pentru ca momentul aniversar să se desfășoare în condiții optime, atât astăzi, cât și mâine, vor fi luate măsuri de asigurare a ordinii publice în perimetrul dedicat derulării evenimentului.

Astfel, începând cu data de 31.10.2018, ora 20:00 și până pe 1.11.2018, după defilarea gărzii, parcarea autovehiculelor în fața Monumentului Eroilor din Războiul de Independență va fi restricționată.

Cu această ocazie, pentru buna desfășurare a festivității, astăzi și mâine, în intervalul orar 09:00-12:00, traficul rutier va fi restricționat pe banda nr.1 și banda nr.2 a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale.

Sursă text: Facebook Prmăria Constanța

Sursă foto: Brigada 9 Mecanizată “Mărăşeşti”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *